Over mij

We hebben allemaal een passie. Drones vliegen en foto's en video's er mee maken is de mijne! Toen ik mijn eerste drone kocht om natuurfoto's te maken, was ik direct verkocht! Ik was enorm onder de indruk van alle mogelijkheden die ontstaan bij het inzetten van deze prachtige apparaten. Ik wilde direct alles weten over hoe ik de mooiste foto's en videos kon maken en in dit proces leerde ik ook veel over foto en video editten. Tot op de dag van vandaag blijf ik nog heel veel bijleren.

Uiteindelijk bleek dat mijn drones goed kon worden ingezet om ondernemingen of andere initiatieven op unieke wijze in beeld te brengen. Ik besloot mijn vliegbrevet te gaan halen en verschillende cursussen te gaan volgen op het gebied van (drone) foto- en videografie. Vanuit deze passie heb ik besloten om Drone Multimedia Services op te zetten.

Drone Multimedia Services zet zich maximaal in om u te voorzien van de mooiste drone foto's en video's. Ik luister zeer graag naar specifieke wensen van de klant om zo zijn/haar visie zo goed mogelijk in beeld weer te geven.

Neem een kijkje op de site, en heeft u vragen wilt u of wilt u een praatje maken over een concept, neem dan gerust contact op. 

Yair Ben-Jacov